Skip to main content

Algemene voorwaarden

  1. Toepassingsgebied Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle verkoopovereenkomsten die worden gesloten tussen de webshop Sapori d’Abruzzo en haar klanten met betrekking tot de Italiaanse voedingsproducten die worden aangeboden op de website.

  2. Prijzen Alle prijzen vermeld op de website zijn inclusief btw en andere heffingen, tenzij anders vermeld. Sapori d’Abruzzo behoudt zich het recht voor om de prijzen op elk moment te wijzigen. De prijs die wordt berekend bij het plaatsen van de bestelling is de prijs die geldt op dat moment.

  3. Betaling Betaling kan worden verricht via de betaalmethoden die worden aangeboden op de website. De betaling moet worden voldaan voordat de bestelling wordt verzonden. Als de betaling niet tijdig wordt ontvangen, behoudt Sapori d’Abruzzo zich het recht voor om de bestelling te annuleren.

  4. Levering Sapori d’Abruzzo streeft ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te leveren. De levertijd kan echter variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van de producten en de gekozen leveringswijze. Leveringen worden verzorgd door externe koeriersdiensten. Sapori d’Abruzzo is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen of problemen die veroorzaakt worden door deze diensten.

  5. Annulering en retour De klant heeft het recht om een bestelling te annuleren voordat deze is verzonden. Als de bestelling al is verzonden, kan de klant deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant, tenzij het product beschadigd is of niet overeenkomt met de bestelling. Geretourneerde producten moeten in hun originele verpakking zitten en in goede staat zijn. Na ontvangst van de geretourneerde producten zal Sapori d’Abruzzo het bedrag terugbetalen dat betaald is voor de geretourneerde producten.

  6. Garantie en aansprakelijkheid Sapori d’Abruzzo staat ervoor in dat de geleverde producten voldoen aan de kwaliteitsnormen die van toepassing zijn. Als er toch problemen zijn met de kwaliteit van de producten, moet de klant dit onmiddellijk melden aan Sapori d’Abruzzo. Sapori d’Abruzzo is niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van de geleverde producten.

  7. Intellectuele eigendomsrechten Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de producten en de website van Sapori d’Abruzzo zijn eigendom van Sapori d’Abruzzo of haar licentiegevers. Niets op de website of in deze algemene voorwaarden mag worden opgevat als een overdracht van deze rechten aan de klant.